geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog of podcast van Dick en/of Renco. Lees en luister mee.  

#22 Real talk (1)

Over de drie grote geloofsvragen en -worstelingen

Een persoonlijk drieluik over de drie grote geloofsvragen en -worstelingen van Dick, Lennert en Renco. Vandaag deel 1: Renco.
| Renco Schoemaker

“De moeilijkheid zit voor mij onder andere in het aanvaarden van Gods onvoorwaardelijke liefde.”

Voer voor gelovigen; de ondertitel van deze blog. Geloofsvoer gesprek; de titel van onze podcast. Dat indachtig namen we drie afleveringen op waarin het wat persoonlijk(er) wordt: welke drie grote geloofsvragen en -worstelingen hebben Dick, Lennert en Renco? Gesprekken over geloof die hopelijk kunnen dienen als voer voor gelovigen. Voer als in: aan het denken zetten en uitnodigen tot gesprek. Deel 1: Renco.

Show notes

In dit drieluik worden Dick, Lennert en Renco persoonlijk over hun drie grote geloofsvragen- en worstelingen. In deel 1 bevraagt Lennert Renco over zijn vragen. Volgende week volgt deel 2 waarin Renco Lennert bevraagt en de week daarop volgt deel 3 waarin Renco Dick bevraagt.

Stuk voor stuk gesprekken die de moeite van het luisteren waard zijn, denken we. Reageren? Laat hieronder een reactie achter.

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Reactie

  • Van de week heb ik een coaching sessie gehad waar (het ontbreken van) onvoorwaardelijke liefde voor jezelf gelinkt werd voor liefde aan andere en jezelf kunnen zijn. Mooi om deze podcast enkele dagen daarna tehoren. Ik heb er weer veel aan gehad en genoten van de gesprekken
    Ps, fijn dat de ansichtkaarten aankomen ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

copyright © geloofsvoer - 2013-

Powered by YOOtheme.