geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog of podcast van Dick en/of Renco. Lees en luister mee.

 

#9 Bloot

Seksualiteit, bloot en het christendam

In aflevering 9 hebben Dick en Renco het over de relatie tussen bloot, seksualiteit en het christendom. Naar aanleiding van het programma Gewoon. Bloot.
| Renco Schoemaker

“Niet alle kindervragen over bloot zijn ‘diep’, maar ze zijn er wel. Je hoeft dus niet direct door te draven naar de bloemetjes en de bijtjes.”

Mocht de titel je aandacht niet gegrepen, dan allicht de afbeelding. Maar hopelijk zal het de inhoud van aflevering 9 zijn die je deed besluiten te luisteren. Vandaag gaat het over de relatie tussen bloot, seksualiteit en het christendom. Dick en Renco bepraatten ook of je nu wel of niet het program ‘Gewoon. Bloot” moet kijken met je kind(eren). Wat denk jij er van? Laat het ons weten in een reactie (onderaan de pagina).

Show notes

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan: onlangs startte het programma Gewoon. Bloot. en dat deed nogal wat stof opwaaien. Vandaag gaan Dick en Renco in gesprek over de christelijke reactie op bloot. Welke lijn is er tussen bloot en seks? Kijk je het programma wel of niet met je kind(eren)? En wat verder ter tafel komt. (later verscheen ook bonusmateriaal)

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Reactie

  • “Volgens mij waren we ook nog niet uitgepraat. Maar ik denk dat het goed is voor de tijd dat we stoppen”

    Kom op mannen… Jullie zaten er lekker in. Ik zat er lekker in. En dan voelt het toch een beetje als voor het zingen de kerk uit gaan. Conservatief hoor, om die tijd zo heilig te maken ;-)

    Nou, ik kijk uit naar deel 2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

copyright © geloofsvoer - 2013- - powered by YOOtheme.

volg ons   —