geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog of podcast van Dick en/of Renco. Lees en luister mee.  

#17 Chillen, of meer?

Over de spreekwoordelijke lat binnen het kerkelijk jeugdwerk. Mag het nog over God gaan?

Dick en Renco gaan in deze podcast aflevering in gesprek over de spreekwoordelijke lat in het kerkelijk jeugdwerk. Mag het nog over God gaan? Of is samen chillen ook oké.
| Renco Schoemaker

“Ergens hoop ik toch wel dat er iets méér is…”

Deze aflevering is deels opgenomen met nieuwe apparatuur (microfoon), software (Hindenburg) én via Zoom ipv Anchor. Tjonge, wat een veranderingen in één keer; als dat maar goed gaat. Nu ja, Renco is deze aflevering maar door één oordopje te horen. Dat krijg je er van. Hopelijk staat het je niet in de weg te luisteren en als je wilt reageren, laat dan een berichtje onderaan deze pagina achter.

Show notes

In deze aflevering gaan Dick en Renco in gesprek over jeugdwerk binnen de kerk. Hoe houd je de jeugd geïnteresseerd? Door verdieping, door samen te Netflixen of op een andere manier? Is het nodig de jeugd geïnteresseerd te houden? Hoe ver reikt de verantwoordelijkheid van de kerk en de jongerenwerker?

Verder is het noemenswaardig dat Renco deze aflevering maar uit één speaker te horen is terwijl Dick wel uit beide speakers klinkt. Het went. Foutje, bedankt. Volgende keer beter ;-)

Iets meer over auteur Renco Schoemaker

Renco is ruim 35 jaar, man en vader van twee. Hij was eerder jeugdouderling in zijn gemeente in Zwolle. Hij mag graag fietsen, hardlopen, tv series kijken en bloggen. Luistert tot slot graag naar harde christelijke herrie.

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog of je abonneren via je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Liever eens per maand alle blogs en podcasts per mail ontvangen? Ook dat kan, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

copyright © geloofsvoer - 2013-

Powered by YOOtheme.