geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog of podcast van Dick en/of Renco. Lees en luister mee.  

#0 Trailer

Een korte teaser voor de podcast de we binnenkort gaan starten.

Binnenkort starten Dick en Renco een podcast getiteld ‘geloofsvoer gesprek’. Zelfde onderwerpen, ander format. Pretty, pretty cool.
| Renco Schoemaker

Deze blog geloofsvoer.nl bestaat al enige jaren en een eigen podcast maken stond al lang op de spreekwoordelijke bucket list. En ziehier, na de nodige studie, apps en mics zal binnenkort de eerste episode van ‘geloofsvoer gesprek’ verschijnen. Hierbij alvast een korte teaser voor ons nieuwe format. Qua onderwerpen zal het gaan over zaken zoals je die van ons gewend bent hier. Je kunt je abonneren op onze podcast in je favoriete podcast app zodra we de eerste episode hebben gepubliceerd (deze teaser telt dus niet mee). Hopelijk gaan we er veel plezier aan beleven; in het opnemen én in het luisteren.

“Een gesprek tussen Dick en Renco over onderwerpen zoals je die van ons gewend bent.”

#0 Trailer

Volg ons op Soundcloud

Show notes

Normaal vind je hier de beschrijving van de podcast plus eventuele verwijzingen naar besproken muziek, blogs, boeken, films, TV-series, podcasts etc. Omdat dat het nu alleen om een trailer gaat blijft het hier bij..

Abonneren

Je kan onze podcast ‘geloofsvoer gesprek’ hier beluisteren op onze blog, rechtstreeks via Soundcloud (app) of in je favoriete podcast app. Wat jij wil.

Meer van Renco Schoemaker

Renco Schoemaker
Laatste blogs van Renco Schoemaker (see all)

Blogs lezen

De podcast startten we in 2020, maar blogs zijn er al tweewekelijks vanaf 2014.

Veelgelezen blogs

 • You Want It Darker

  Dick vraagt vandaag aandacht voor het nummer ‘You want it Darker’ van Leonard Cohen: cynische berusting van een moegestreden ziel.
 • Ongelijke span anders bekeken

  De tekst over het ongelijke span uit 2 Korinthe. 6:14-18 is niet onomstreden. Vandaag een verkenning van de (veelzijdige?) betekenis.
 • Deuterocanonieke boeken

  Vast wel eens van gehoord: de deuterocanonieke boeken. Maar heb je ze wel eens lezen? Ze staan vandaag centraal in deze blog.
 • If It Be Your Will

  Dick ontdekte (wederom) dat het bijzonder is wanneer een ander voor je bidt. Leonard Cohen schreef er lang geleden een mooi lied over. Lees en luister zelf.
 • Geduld

  Vandaag deelt Dick een gedicht hier op geloofsvoer. Over geduld, rijpen, de kamers van het hart en de antwoorden leven. Hoe geduldig ben jij?
 • Blackfish

  De heftige documentaire Blackfish schetst een beeld van de omstandigheden waarin orka’s in gevangenschap leven en welke gevolgen dat kan hebben.
 • Loven eren prijzen, wat is dat

  Het zijn veelgebruikte woorden: loven, eren en prijzen. Maar wat betekent dat nu wanneer we zeggen dat we God loven, God eren en God prijzen? Een verkenning
 • Grof in de mond

  Hoe kunnen we ons als christenen opstellen als het gaat om grof taalgebruik? Maakt het allemaal niet zoveel uit of dienen we juist terughoudend in te zijn?
 • De progressieve christenen

  Wat is nu een progressieve christen en moeten we deze ‘beweging’ zien als een bedreiging voor ons geloof?

copyright © geloofsvoer.nl - 2013-2020