• Home
  • Five Capitals blogs

Five Capitals blogs

Een seminar Five Capitals 1/2

Launching Missional CommunitiesEen inhoudelijke beschrijving van mijn (Renco) kennismaking met Five Capitals tijdens een kennismakingsweekend georganiseerd door Nederland zoekt… in september 2014.

lees deze blog

Een seminar Five Capitals 2/2

Launching Missional CommunitiesEen meer persoonlijke beleving van mijn (Renco) deelname aan het kennismakingsweekend Five Capitals in september 2014. Je ziet het aan de titel: lees vooral eerst deel 1/2.

lees deze blog

Oikonomics & Five Capitals

oikonomicsEen verkenning van het Five Capitals gedachtegoed en de Bijbelse achtergrond hierbij. Dit aan de hand van het boekje Oikonomics van Mike Breen en Ben Sternke van het 3DM team.

lees deze blog

Inzoomen op de vijf kapitalen

5CEen uitgebreide uiteenzetting van de vijf vormen van kapitaal en in welke eenheden deze te meten zijn. Daarnaast ook aandacht voor wat nu eigenlijk Oikonomics betekent in onze cultuur.

lees deze blog

Five Capitals in perspective

perspectiefEen onderbouwing van de gewenste volgordelijkheid van de vijf kapitalen. En vooral ook de mogelijkheid ze in te zetten tot elkaars groei. Onze cultuur heeft een andere volgorde..

lees deze blog

Five Capitals. Businesswise.

Een vertplaneaalslag van het Five Capitals gedachtegoed specifiek naar de zakelijke context. Over de rol van je karakter, leiderschap in je bedrijf en het zijn van christen op je werk.

lees deze blog

           

Copyright © Geloofsvoer.nl - 2013-2017