• Home
  • Blogs van afgelopen maand

Blogs van afgelopen maand

Hieronder vind je de vier meest recente blogs. Deze pagina delen we aan het einde van de maand dus daarom heet ‘ie ‘Blogs van de afgelopen maand’. Jaja :-)

De apolitieke eieren vrijdag, 15 juni, 2018 - Renco blogt over zijn 'lauw geloof', het apolitiek op eieren lopen in de kerk, de flirt met de evanglischen en de dorre grond in de wachtkamer. Alwaar ruimte voor anderen is.
Grenzen vrijdag, 8 juni, 2018 - Vandaag blogt Dick over de hoop rond het thema van (het slechten van) grenzen. Dit aan de hand van twee stukken/fragmenten: één van Bono en één van Kearney.
Twijfelaars organiseren vrijdag, 1 juni, 2018 - Vandaag een blog van Renco over het waarom achter dit gevoel: waarom wens ik mij niet te laten bestempelen als een twijfelaar terwijl ik zeker niet durf te beweren dat ik vrij van twijfels ben?
Nooit meer slapen vrijdag, 18 mei, 2018 - Dick mag graag boeken lezen, voornamelijk fictie maar ook non-fictie. In elk boek stuit je wel op een mooie (religieuze) passage. Vandaag een passage uit 'Nooit meer slapen' van Willem Frederik Hermans.

           

Copyright © Geloofsvoer.nl - 2013-2017