• Home
  • Blogs van afgelopen maand

Blogs van afgelopen maand

Hieronder vind je de vier meest recente blogs. Deze pagina delen we aan het einde van de maand dus daarom heet ‘ie ‘Blogs van de afgelopen maand’. Jaja :-)

Je geloof verliezen? vrijdag, 20 april, 2018 - Renco eindigde zijn vorige blog met een citaat van Karel Smouter over je (stellige) geloof verliezen in je studietijd. Vandaag een blog van Dick over dit onderwerp: een (vooral) intern gemotiveerd geloof of een (vooral) extern gemotiveerd geloof?
Kerkjargon vrijdag, 13 april, 2018 - We gaan er allemaal in meer of mindere mate in mee: kerkjargon. Maar wat brengt dit taalgebruik eigenlijk, en wat staat het in de weg? Lees het in deze blog.
Taal vrijdag, 6 april, 2018 - Blogger Dick debuteert op geloofsvoer! Als er iets moeilijk is in het christendom, dan is het wel het gebruik van taal. We zijn vaak zo gewend om te praten vanuit bekende zinnen en concepten dat we soms vergeten zijn hoe we moeten communiceren met iemand die daarmee niet bekend is.
Geloofsvoer 3.0 vrijdag, 30 maart, 2018 - In januari 2014 startte deze blog geloofsvoer.nl. Gaandeweg is de opzet wat verandert toen zwager Len afzwaaide en nu verandert het wederom met mede-blogger Dick. Lees verder wanneer je wilt weten wát er dan verandert én waarom.

           

Copyright © Geloofsvoer.nl - 2013-2017