geloofsvoer.nl – voer voor gelovigen. Elke twee weken een blog van Dick of Renco. Lees en leer met ons mee.

Linkvoer #break

Elke twee weken schotelen wij de beste linkjes voor uit andermans keuken. Van een snelle hap tot een complex hoofdgerecht. Van licht en luchtig tot herkauwen. Elke twee weken. Maar vandaag even niet. En over twee weken ook niet. Twee weken terug kreeg je voorlopig de laatste linkjes, want Linkvoer neemt een break. Of om in de voedseltermen te blijven: een vastenperiode. Alhoewel, dat klinkt geestelijker dan bedoeld.

Misschien komt het dichter bij ‘uitbuiken’. Jullie linkzoeker heeft de komende maanden andere prioriteiten. Ik wil jullie daarom veel sterkte en succes wensen om de komende tijd elke twee weken zelf de leukste en meest prikkelende linkjes te zoeken. Ik verwacht over een paar maanden wel weer het beste uit andermans keuken voor te kunnen schotelen.

Lennert Streuper

Latest posts by Lennert Streuper (see all)

Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elke maand onze blogs in je mailbox

copyright © geloofsvoer.nl - 2013-2018