Linkvoer #break

Elke twee weken schotelen wij de beste linkjes voor uit andermans keuken. Van een snelle hap tot een complex hoofdgerecht. Van licht en luchtig tot herkauwen. Elke twee weken. Maar vandaag even niet. En over twee weken ook niet. Twee weken terug kreeg je voorlopig de laatste linkjes, want Linkvoer neemt een break. Of om in de voedseltermen te blijven: een vastenperiode. Alhoewel, dat klinkt geestelijker dan bedoeld.

Misschien komt het dichter bij ‘uitbuiken’. Jullie linkzoeker heeft de komende maanden andere prioriteiten. Ik wil jullie daarom veel sterkte en succes wensen om de komende tijd elke twee weken zelf de leukste en meest prikkelende linkjes te zoeken. Ik verwacht over een paar maanden wel weer het beste uit andermans keuken voor te kunnen schotelen.

Lennert Streuper

Lennert Streuper

Blogger at geloofsvoer.nl
Lennert is 32 jaar, getrouwd en vader van 2 zonen. Jarenlang jeugdleider geweest en hij gaat naar een evangelische gemeente in Deventer. Door de weeks begeleidt hij met veel plezier jongeren die niet volledig zelfstandig kunnen wonen. Daarnaast mag hij graag sporten, motor rijden of iets doen of kijken op een scherm. Het allerliefst zit hij met zijn vrouw of vrienden of zwager te bomen over het leven.
Lennert Streuper

Latest posts by Lennert Streuper (see all)

Vorige blog
Volgende blog

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Avatar

    Renco Schoemaker

    |

    In plaats van linkvoer verschijnt nu om de vrijdag een ‘lyric post’. De andere vrijdag kan je blogs lezen van ondergetekende.

    Reply

Laat een reactie achter

           

Copyright © Geloofsvoer.nl - 2013-2017